ايران با توانمندي موشکي خود مي تواند در عرض 10 دقيقه، عمق استراتژيک اسرائيل (120 km سواحل حيفا تا اشدود) را با خاک يکسان نمايد.
موقعيت ژئوپلتيکي يکي از مهمترين عواملي است که بر امنيت رژيم صهيونيستي تاثير دارد، اين عامل به چالش اساسي در نظريه هاي نظامي و امنيتي اسرائيل تبديل شده است.
نداشتن عمق استراتژيک، نقطه مرگ اسرائيل :
بر اساس اطلاعات موجود بين 80 تا 90 درصد از ساکنان صهيونيست سرزمين هاي اشغالي، در منطقهاي به مساحت 120 کيلومتري از سواحل حيفا تا اشدود ساکن هستند. اين مهم، مؤيد فقدان عمق استراتژيک اسرائيل بوده و تهديد نظامي-امنيتي واقعي براي رژيم صهيونيستي محسوب مي شود. نداشتن عمق استراتژيک باعث تمرکز جمعيت و تاسيسات حياتي، حساس و مهم اسرائيل در مناطق مذکور گرديده است. اين وضعيت، نظريه پردازان نظامي و امنيتي اسرائيل را به اين نتيجه رسانده که اين رژيم، قدرت تحمل جنگ فراگير در اراضي خود را ندارد.
تبعات فقدان عمق استراتژيک براي اسرائيل :
- تحميل خسارت انساني وسيع در صورت بروز جنگ
- انهدام گسترده تاسيسات راهبردي در زمان کوتاه
- ايجاد محدويت گسترده در قدرت مانور و تحرک
- کاهش فوق العاده توان بازدارندگي
- ناتواني از ورود به جنگ فراگير
نتيجه :
ايران با تمرکز بر موشک هاي بالستيک نقطه زن، ضمن تغيير موازنه راهبردي و بازدارندگي در مقابل اسراييل، امنيت رژيم صهيونيستي را به معماي لاينحل براي آمريکا تبديل نمود. ايران با توانمندي موشکي خود مي تواند در عرض 10 دقيقه، عمق استراتژيک اسرائيل (120 km سواحل حيفا تا اشدود) را با خاک يکسان نمايد.
اين مهم- با توجه به توضيحات فوق- عملا منجر به نابودي اسرائيل مي گردد. ايران اکنون با انتقال توانمندي موشکي به مقاومت لبنان و فلسطين، در حال نهايي نمودن راهبرد بازدارندگي مقاومت در برابر اسرائيل است. بر اين اساس آمريکا و اسرائيل بر خلع سلاح مقاومت و ازبين بردن توانمندي موشکي ايران در برجام 2 و 3 تأکيد دارند.
منبع:مشرق